OPTYMEAL ® ( Optimum Phyto Low Carbo High Resistant Starch Meal)

Model Produk : OPTYMEAL ®
Status Stok : Dalam Stok
Harga : RM265.00
Cukai RM265.00
Rating:
Berdasarkan 0 ulasan.
Berdasarkan 0 ulasan.

OPTYMEAL ® ( Optimum Phyto Low Carbo High Resistant Starch Meal)

Kenapa perlu berlapar untuk mengawal berat badan?

Produk OPTYMEAL®merupakan produk berinovasi dan berteknologi tinggi untuk mengawal berat badan , kandungan gula dan kolesterol. Perbezaan diantara produk ini dengan yang lain ialah OPTYMEAL® dirumuskan dan di formulasikan mengikut hasil kajian penyelidikan terkini cara yang terbaik penjagaan berat badan, kadar metabolism, kandungan gula dan kolesterol dalam badan.

Bahan-bahan yang di guna berasaskan beras rendah kalori dan kanji yang juga mengandungi kanji lambat serap ( Resistant Starch) yang akan melambatkan proses serapan kanji di dalam usus manusia. Makanan seperti ini tidak akan melonjak naikkan paras gula dalam darah selepas dimakan tidak seperti mana berlaku sejurus selepas seseorang memakan makanan kanji biasa atau makanan yang tinggi kandungan gula.

Hasil dari memakan makanan seperti OPTYMEAL® pastinya anda tidak merasa lapar dan kawalan paras gula di tahap optimum. Paras kolesterol pula akan menjadi stabil kerana badan tidak perlu mengsintesiskan lebih banyak kolesterol ekoran dari rangsangan dan kesan akibat berlapar.

OPTYMEAL® didatangkan dengan set pemakanan yang terdiri dari 3 produk khas bagi memastikan anda berada ditahap kesihatan yang optimal. 3 set produk di dalam satu kotak yang menawan dan eksklusif adalah set Detox Tea, Fat Attack® dan OPTYMEAL®PLUS yang sangat mudah penyediaannya.

1. DETOX TEA – Dihasilkan dari daun teh terpilih berantioksidan tinggi, ekstrak Alovera dan ekstrak Timun (Detox Tea Plus) yang telah terbukti membantu membuang toksik dari system darah dan penghadzaman.

2. FAT ATTACK® - Formulasi yang dipertingkatkan campuran" phytotherapeutic" ekstrak-ekstrak tumbuhan yang telah sejak lama dibuktikan secara saintifik dapat membantu badan mepertingkatkan kadar pembakaran lemak melebihi tahap kebiasaan.

3. OPTYMEAL®PLUS – Mengandungi campuran –campuran makanan berasaskan beras rendah kanji lambat serap ( Resistant Starch), bijirin , kekacang dan sayuran serta kandungan vitamin dan nutrisi lain yang diperlukan oleh tubuh setiap hari. Tiada lemak tepu dan gula.

Kini anda tidak perlu berlapar untuk mengawal berat badan, paras gula dalam darah dan paras kolesterol, anda hanya perlu mengambil OPTYMEAL®.

Ramai yang sudah berjaya, anda tunggu apa lagi…….

Tinggalkan Ulasan

Nota: HTML tidak diterjemah.
Tidak bagus Bagus